1. Wintersport Italie
  2. Canazei

Wintersport dorp Canazei

Canazei ligt aan het eind van het Val di Fassa en geeft toegang tot 145 kilometer piste. De (vooral rode) pistes bieden voor de gemiddelde skiër voldoende uitdaging. Vanuit Canazei kan je schitterende toertochten maken door de Dolemieten. Off-piste en toerskiers kunnen hier dus hun hart ophalen.

Canazei zelf is een gezellig Italiaans ski-dorp waar je vanzelfsprekend heerlijk kan eten. Voor en na het eten zal het dorp niet vervelen. Je vindt er leuke winkels en ook de apres-ski is top.

De omgeving van het dorp is prachtig en een wandeling door het bos met indrukwekkende vergezichten op de Dolemieten mag eigenlijk niet ontbreken. Canazei is een uitgelezen skidorp voor levensgenieters.

Pistekaart Canazei

Klik hieronder voor een grote afbeelding van de pistekaart van Canazei en daarmee het skigebied Val di Fassa.

  

Skipas Canazei

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Canazei. We geven hieronder de prijzen van een skipas voor Dolomiti Superski. Hiermee heeft u tot alle pistes toegang. De prijzen liggen nauwelijks hoger dan een skipas voor Val di Fassa en Carezza.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 39
- Skipas voor 6 dagen: 193

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 27
- Skipas voor 6 dagen: 135

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Canazei (Val di Fassa): www.fassa.com.

Weersverwachting Canazei

Benieuwd naar de hoeveelheid sneeuw en de actuele sneeuwhoogte in Canazei? De weersverwachting voor Canazei is: