1. Wintersport Italie
  2. Dolomiti Adamello-Brenta

Onze tips:

  1. Voordelig wintersporten in Italie met Bizztravel
  2. Sunweb complete skivakanties en accommodaties in Frankrijk

Wintersporten in Skirama Dolomiti Adamello-Brenta

In skigebied Adamello Brenta vindt de skiliefhebber een van de grootste skigebiedenvan de Zuidelijke Alpen. Dit skiparadijs in het hart van het Italiaanse Brenta Dolomietengebergte heeft meer dan 380 kilometer aan skipistes. De hoogste afdaling ligt op 3000 meter hoogte. En met 150 skiliften hoeft de wintersporliefhebber nooit lang te wachten om weer bovenaan de piste te staan. Het bekendste skidorp van dit gebied is Madonna di Campiglio.

Bovendien is skiën en snowboarden in dit wintersportgebied een absolute zekerheid. Van november tot april kunnen bezoekers van deze prachtige skilocatie gegarandeerd skiën.

Het niveau van de apres-ski is afhankelijk van het dorp waar u verblijft. Madonna di Campiglio heeft een chique apre-ski. Folgarida - Marilleva heeft ook een prima apres-ski. In een dropje als Pinzolo kunt u zalig eten maar gaat het dak er niet af.

Pistekaart Skirama Dolomiti Adamello - Brenta

Klik voor een vergroting van de pistekaart van Skirama Dolomiti Adamello - Brenta.

  

Het skigebied Skirama Dolomiti Adamello - Brenta heeft de onderstaande verdeling aan pistes te bieden.
Blauw 110 km
Rood: 120 km
Zwart: 60 km

Skipas Skirama Dolomiti Adamello-Brenta

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Skirama Dolomiti.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 41
- Skipas voor 6 dagen: 2224

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 29
- Skipas voor 6 dagen: 157

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Skirama Dolomiti: www.skirama.it.

Weersverwachting Dolomiti Adamello-Brenta

Benieuwd naar de hoeveelheid sneeuw en de actuele sneeuwhoogte in Dolomiti Adamello-Brenta? De weersverwachting voor Dolomiti Adamello-Brenta (Madonna di Campiglio) is: