1. Wintersport Italie
  2. Kastelruth

Wintersport dorp Kastelruth

Kastelruth (Castelrotto) ligt in Sud Tirol en is een gemoedelijk skidorp. Voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar rust en willen genieten van Sud Tiroler gastvrijheid zijn hier aan het juiste adres. De directe omgeving van het dorp is schitterend en de pistes van het skigebied Seiseralm zijn ook gemoedelijk.

Kastelruth is goed gemakkelijk bereikbaar door haar ligging aan de Brennerpas. Het dorp heeft een hoop sfeer, maar is vooral voor rustzoekers ideaal. Knallende apres-ski is Kastelruth namelijk vreemd. Lekker eten, mooie wijn en gezellig winkelen kan hier wel.

Skipas Kastelruth

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Kastelruth. We geven hieronder de prijzen van een skipas voor het gebied Dolomiti Superski

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 45
- Skipas voor 6 dagen: 225

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 32
- Skipas voor 6 dagen: 158

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Kastelruth of Dolomiti Superski op: www.dolomitisuperski.com

Weersverwachting Kastelruth

Gaat u skien in Kastelruth of bent u dit voornemens? Dan vindt u hieronder de actuele sneeuwhoogte en weersverwachting voor Kastelruth.