1. Wintersport Italie
  2. Madonna di Campiglio

Wintersport Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio is niet alleen een behoorlijk chique skidorp. Het is er goed skiën tegen het decor van de schitterende Dolomieten. Madonna di Campiglio ligt in het noorden van Italie en is prima aan te rijden via Stuttgart, Innsbruck, Bolzano en Trento.

Zowel beginner als gevorderde skier geniet hier met volle teugen. Vanuit het dorp bereikt u gemakkelijk de volgende pistes aan weerszijden van het dal:
Zwart: 7 km
Rood: 20km
Blauw: 33km

Aan liften geen gebrek en het onderhoud van de pistes is top. Doordat het gebied in 2011aangesloten is met de pistes van Pinzolo is ruim 150 kilometer piste ontsloten! Het gebied maakt trouwens deel uit van Adamello-Brenta maar veel van de 350 km piste zijn te ver weg.

De apres-ski is top en in het dorp zijn veel goede restaurants te vinden. Op pistes vind u veel leuke hutten. Madonna di Campiglio is geen doorsnee wintersport dorp. Maar wie de centen heeft en van het luxe leven houdt, zal zich hier geen moment vervelen. Aan de prachtige omgeving zal het niet liggen!

Een volle beurs is best belangrijk in Madonna di Campiglio. Om een idee te geven van hoe chique Madonna di Campiglio is; Ferrari houdt er jaarlijks zijn persbijeenkomsten voorafgaand aan het Formule 1 seizoen en je vindt in een dorp met 1000 inwoners opvallend veel winkels van topdesigners.

Pistekaart

Klik op de onderstaande afbeeldingen voor een pistekaart van Madonna di Campiglio. Zoals u ziet heeft u vanuit het dorp toegang tot de pistes van het skigebied Val di Sole en Adamello-Brenta.

  

Skipas Madonna di Campiglio

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Madonna di Campiglio.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 37
- Skipas voor 6 dagen: 183

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 29,50
- Skipas voor 6 dagen: 146,50

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Madonna di Campiglio.
 BizzTravel
Mooie accommodaties Madonna v.a. € 569 p.p.
www.bizztravel.nl

Arke.nl
Overnacht in hotels en pensions in Madonna di Campiglio.
www.arke.nl


Weersverwachting Madonna di Campiglio

Benieuwd naar de hoeveelheid sneeuw en de actuele sneeuwhoogte in Madonna di Campiglio? De weersverwachting voor Madonna di Campiglio is: