1. Wintersport Italie
  2. Mezzana-Marilleva

Wintersport dorp Mezzana-Marilleva

Mezzana-Marilleva ligt in het zonovergoten Val di Sole en geeft toegang tot het skigebied van Skirama Brenta en daarmee ook de piste van Madonna di Campiglio. Mezzana Marilleva is een gemoedelijk dorp vanwaar het skien een zeer relaxe ervaring is voor alle soorten skiërs. Je skied vanuit dit dorp in een schitterende omgeving.

Mezzana is het laag gelegen dorpsdeel. Wie vol in de sneeuw en bergen wil zitten doet er verstandig aan een accommodatie in Merilleva te boeken. Een nadeel van Merilleva is dat er naast het skiën niet echt veel te doen is. Voor de beste restaurants en leuke bars kan je beter naar het dal afreizen/skien.

Mezzana Marilleva is een heerlijke bestemming voor levensgenieters, of u nu met een kleine groep of het gehele gezin wilt skiën.

Pistekaart Mezzana-Marilleva

Klik op de onderstaande afbeelding voor een grote pistekaart van Merilleva en het skigebied Skirama Dolomiti.

  

Skipas Mezzana-Marilleva

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Mezzana-Marilleva. We geven hieronder de prijzen van een skipas voor het gebied Skirama Dolomiti.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 40
- Skipas voor 6 dagen: 218

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 32
- Skipas voor 6 dagen: 174

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Mezzana-Marilleva of Skirama Dolomiti op: www.skirama.it

Weersverwachting Mezzana-Marilleva

De actuele weersverwachting en sneeuwhoogte voor Mezzana-Marilleva is: