1. Wintersport Italie
  2. Obereggen

Wintersport dorp Obereggen

Obereggen geeft toegang tot het Ski Center Latemar en biedt skiers van verschillende pluimage voldoende uitdaging. Vanuit het dorp is het gehele gebied goed te verkennen (o.a. per skibus) en skien doe je ook hier in de prachtige setting van de Dolomieten.

Obereggen is een typisch Zuid-Tirools Italiaans skidorp. Het is niet al te groot, de accommodaties zijn divers en de restaurants goed. Er zijn enkele gezellige bars voor sfeervolle apres-ski. Dit dorp heeft ook goede voorzieningen voor kleine kinderen dus gezinnen voelen zich hier ook thuis.

Pistekaart Obereggen

Hieronder vindt u de pistekaart van Obereggen.

  

Skipas Obereggen

Hieronder vindt u de prijzen van skipassen in Obereggen. We geven hieronder de prijzen van een skipas voor het gebied Dolomiti Superski. Vanuit het dorp Obereggen heeft u namelijk tot dit gebied toegang en het biedt veel meer mogelijkheden dan een skipas enkel voor de pistes rond het dorp zelf.

Volwassenen
- Skipas voor 1 dag: 45
- Skipas voor 6 dagen: 225

Kinderen
- Skipas voor 1 dag: 32
- Skipas voor 6 dagen: 158

Deze prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen sinds de plaatsing inmiddels wat gewijzigd zijn. Een complete en actuele prijslijst kunt u vinden op de website van Obereggen of Dolomiti Superski op: www.dolomitisuperski.com.